Lurade!

En helt ok dag på jobbet. Hade bara 4 hästar att rida, plus att jag skulle lina gråis. så idag fanns en massa tid att frissera hästar! Så i lördags när jag jobbade skrev jag en liten lista på ett par hästar som behövde ryckas man på. 6-7 hästar. Och idag var det riktig turbo på tjejerna, som förmodligen trodde att det var kristina som gjort listan! haha! mycket nöjd är jag ;)

Det är lite svårt att få bilder på challe eftersom jag alltid är ensam i stallet! Men kan fråga Josefin om hon kan filma lite någon dag kanske :) kan tänka mig att en viss mamma skulle tycka det vore intressant med ;)

Idag blev jag bjuden på lunch hos hans och kristina. SÅN tur med tanke på att jag inte hade NÅGON mat hemma! ;) denna veckan är det iaf full rulle.. hästarna ska skos, och måste se till hoppa någon mer dag, gärna två gånger till denna veckan. Och såp blir det fest på fredag. Får s ehur det ska gå för jag brukar ju vara helt död på fredagar... Men det får man inte missa! ;)

Nu ska jag göra pannkakor. Det enda jag har hemma! haha. Hejsisvejsi

En galen kille

När jag avr nere i Holland, så hyrde Rob ut 10 boxar till en kille vid namn Carlos Ribas... en rolig kille :) Hittade lite bilder på honom på facebook!

När jag såg de här bilderna undrade jag lite "varför stannade jag inte där?" hahaha! (skämt o sido)


För det första märkte jag att han ser ju faktiskt helt ok ut! ;)


För det andra, hans hästar hoppar inte. De flyger!



För det tredje, han har kontakter.



HAn är galen?!? Vem gör tummen upp över en sån där hög trippelbarr?



No comments...


Vad säger ni? Helgalen snubbe?

kramgo häst

Mulios som gillar att kramas :)

För er som inte vet så fick jag den här hingsten över mig då han stegrade ett par gånger.. så ramlade omkull och han la sig på mig och kramade om mig med frambenen! haha.

 

Har förövrigt varit och hoppat challe som gjorde ett väldigt bra intryck! Skickar hellre hem Miriam faktiskt ;)

läggdags, hejsvejs


Hittade en bild på nätet

Hittade en bild, känns som jag tagit den själv ;D

Här är Hans Med hingsten Tydeus. Till vänster ser ni hingstarna Argos, Thootes och Aretos, samt valacken Kiron.


sent i säng, tidigt upp!

Vilket vårväder det är här i skåne idag! Bara älskar det. Känner inte alls av min sömnbrist! ;)

Blev utgång igår. Förfest hos en kompis i Vellinge. Har inte varit hos så många kompisar för brukar mest bli att alla ses hemma hos mig ;) Så blev en liten chock när jag fick se att även denna person bodde i ett slott! Så otroligt fint inrett med inomhuspool och allt (fick jag höra av taxichauffören sen, haha)jävla rikemanshåla detta! Jaa, så har man inte pool har man jacuzzi i vellinge. Jag har ju också pool här i huset brevid där ingen bor ;) Kanske skulle köpa denna gården? Riktigt sugen!! Älskar skåne :)





Här är baksidan av det huset som ligger på gården :) Tror att det skulle bli riktigt häftigt om man gjorde iordning det! I byggnaden till vänster ligger poolen, sen är det lite balkong osv ovanför... HAr varit och kikat lite ;)
I byggnaden i mitten som håller ihop husen ligger köket och så är det ens tor matsal i byggnaden till höger.

Måste varit ett toppmodernt hus när det byggdes på 60-talet!

Neheee nu får jag sluta drömma. Dags att städa och laga mat. Sedan ska jag åka till stallet och hoppa challe. har redan varit där 2 ggr idag! Hade utsläppet. jobbigt när man inte var hemma förrän halv 6 i morse.. Men får lite hjälp av min hovslagare, det underlättar ju en del. Så ska hon rida lite när jag hoppat klart och tagit ur överskottsenergin ;)

En dag på jobbet

Idag skulle jag hinna få ut så många hästar som möjligt på 4 timmar. Så det har varit intensivt! Så är det alltid när jag jobbar lördag.
Blev dock sparkad av en unghäst så jag ramlade på gruset och tappade hästen. Tur för den hästen att den sprang raka vägen in i sin box! och tir att boxen var öppen!

Lite skrapsår på handen och knät, men annars helt ok :) hoppas inte knät svullnar upp bara. Men det fick bli sista hästenf ör dagen.. sen gav jag upp!

Nu ska jag käka lite innan jag beger mig till nästa stall.. för att ta in hästarna där och ge dem lite mat.

Oj oj ooooj!

Vilka små klagomålsnissar ni är! När man väl brjat blogga igen så klagar ni på att det inte finns bilder? VA! skärp er ;) Haha, nej men kul att ni orkar kommentera lite iaf! ;)




Haft lite fredagsmys i malmö ikväll :) kollat på hipp hipp! SÅ bra. Nu blir det läggdags. för imorgon väntar jobb, och sedan jobb i stall nr 2 också.. tufft när man ska orka med en hel utekväll sen med!

FREDAG

Äntligen fredag! verkligen sett fram emot den här dagen... Trots att jag jobbar lördag också.. Men imorgon har jag bet om sovmorgon! Så börjar inte förrän 12 ;) härligt! bra om man ska orka en hel utekväll sen!

Hoppat några av mina hästar idag med. Så duktiga! Inte tittat på titthindren någon av dem :) Hoppade även en serie på 4 hinder med Kristinas unghäst som knappt klarat av en kombination innan... Superfin är han!

Nu iväg och rida challe.. som för övrigt var HELtokig igår. satt riktigt löst där..  Sen blir det fredagsmys :D


Tatuering

Tatuering nr 2 bestämd! Har letat jätte länge, men har nu äntligen hittat en. Har även bestämt mig för en tredje som kommer matcha nr 2!

Den jag ska göra först kommer att sitta på sidan av rumpan typ och gå ner på benet, och den andra kommer sitta på andra sidan av kroppen och gå över revbenen och ner mot magen. Tro och tyck vad ni vill, men det komemr bli SNYGGT! ;)

Irriterande dag!

Haft en ganska tuff vecka på jobbet. Men idag var "äntligen" Annika tillbaka! OCH praktikantEmma. Dock skulle dagen börjas med att mocka ut hela stora stallet vilket är sjukt tungt. Det värsta arbetet görs ju med traktor men man måste gräva loss väggarna så man kan flytta dem så traktorn kommer in i boxarna. Och det kanske ni kan tänka er hur 4 månaders packad halm är att gräva i?

Förmiddagen gick ialla fall bra. Styrketräning på arbetstid är ju bra ;)

Efter lunch började jag dock bli en aning irriterad. Annika sa att "minst 2 av oss ska ge alla hästarna i logen vatten". Tror ni att att var någon mer än jag som vattnade hästarna sen?

Så sa jag till Emma "Vi ska ta ut (2 hästnamn) i paddockarna". Då fick jag svaret "jag ska höra med Annika först, trots attd et är jag som är ansvarig för sånt.
Undrade givetvis varför vi inte bara kunde släppa ut hästarna? "NEj men Annika vet bäst... vi ska nog släppa ut ston så han kan mocka åt dom." Ja om ni andra hade varit här i veckan kanske ni hade vetat att det redan var utmockat???!!

Nej jag blev irriterad och struntade i det hela, vilket slutade med att paddockarna stod tomma en bra stund. Trots att det är bra tryck på hagarna när vi har så mycket hästar.  Tillslut tog de ut hästarna som jag tidigare sa vi skulle ta ut.. SUCK.

Senare gick jag in i sadelkammaren för att hämta min hjälm då jag tänkte rida. Så undrade en av dem hur seriös listan var med vilka hästar som skulle ut (som jag hade skrivit).
- Den är jätte seriös.
- Är detKristina som har gjort den?
- Nej?
- Nä men dåså :) Du kan rida nu om du vill.

ÅH. Ingen ide att jag är ansvarig när ingen bryr sig. lack ja blir.

Hästarna hoppade bra idag iaf! Åkte och handlade direkt efterjobbet så nu måste jags ticka till stallet så jag hinner städa ikväll! ser för j*vligt ut här. eller ja, ett litet diskberg iaf ;)



Vad passar jag bäst i?




Hittade lite gamla bilder i datorn! Har haft en jädrans massa olika hårfärger när jag tänker efter. många fler än jag har bild på här ;) Men vad har jag egentligen passat bäst i? Vad är min färg, brunt eller blont?


Min nuvarande hårfärg!

Trött for hiilvede

JAg är riktigt trött. denna veckan har varit tung, och det är 2 dagar.. eller just det, jobbar ju 6 dagar i veckan nu! Men som tur är, är det ju bara halvdag lördagar.

Men avslutade iaf arbetsdagen med en bra Hoppträning! Eris var superfin. Extremt taggad bara då vi inte hoppat på evigheter nu! Sugen på att tääävla :D

Idag har massören varit och tittat på Miriam. Så fort jag tog av täcket sa hon "hon är STEL" eeehm jaa jag säger ju det. Och som jag trodde hade hon ryggproblem. Hon lixom svankar, vilket gör attd et är omöjligt att få ner nacken och gå i form. Ska kittla henne på magen innan och efter ridpass, samt rida henne lång och låg. Problemet är bara attd et går inte rida henne så? Så ska låna lite liningsgrejer från jobbet. Hon förklarade varför hon viftar på svansen när jag rider... Allt var så självklart. Duktig hon Thea.

Efter att ha snackat om min ekonomi fick jag även billigare pris. HAHA.

Ska åka och rida challe nu så jag kan hoppa lite imorgon! nice :)

Hejsvejs!

Trots att bloggen varit nerlagd

Trots att bloggen varit nerlagd, och att jag därefter skrev 1 inlägg på 3 veckor så hänger ni kvar? förstår inte detta. Cred tiller ! ;)


Ny mobil tack

Vaknade av att det var ljust ute, trevligt! Inte när man förstår att klockan är 1,5 timma för mycket. Där fick jag så jag teg för att jag skröt om i söndags att jag aldrig försovit mig till mitt nuvarande jobb... jaja 1 gång p¨å nästan 5 månadfer är väl inte hela världen. Hans har kommenterat det hela dagen dock. "springer du ikapp tiden nu jenny?"... "Tycker du bättre om att jobba kväll än morgon?" osv osv... så när jag skulle gå hem sa jag till kristina "börja 9 imorgon också då va?" hehehe ;) Ne, men allt berodde på min telefon. Så nu ska jag sätta igång klockradion ikväll! OCKSÅ.
Ridit ut alla hästarna idag.. pigga som satan.. Gråis fick vila idag då hon fått ett sår på manken, vilket irriterar henne VÄLDIGT när tyglarna kommer mot. Kan man ju förstå!

Imorgon kommer Massören och kollar Miriam, och på eftermiddagen har vi hoppträning. Vet ej om jag kommer överleva den träningen då Eris inte hoppat på minst 1 månad....... Men!

Jag och Erika började planera lite tävlingar nu till våren.. Ska försöka komma ut med våra unghästar och hoppa lite. Samt hennes lite mer rutinerade och mina+Eris. Undrar om man får någon lugn helg när allt börjar? Men sjukt roligt att tävla så gör ju inte så mycket :) Om det nu blir av! Erikas planer, inget som Hans och Kristina bett oss om hahaha.

Inga pengar på telefonen, och inga gratis sms så vill ni något får ni ringa! :) Nu bär det av till nästa stall!

Johanna A, Elin L och Mamma.. Ring mig.

Vilken dag!

Blev sent igår, inte i säng förrän kl 1... Men någon kväll är ju lugnt om man går och lägger sig lite senare. Och det var helt klart värt det! :) Hade personen jag träffat inte haft sina planeringensproblem, hade jag undrat om han led av sjukdomen "Perfekt". Är det förresten en sjukdom? ;)

Men just igår var inget bra val att lägga sig sent. För idag har jag fått jobba för 2. Annika och Erika var sjuka, och praktikanten Emma hade studiedag! Serva Hans, borsta hästar till kristina, ta ut alla hästar och samtidigt hinna rida 6 hästar. och därefter putsa alla grejer..
Nu har jag riktigt ont i benen  men jag hann att bli klar med all med endast 1 timmas övertid!

Nu måste jag åka och handla, har verkligen INGEN mat! så inget mer ridande för min del idag. Eller vi får se :)




Nyvaken

Klockan är 20 och jag är nyvaken. Har legat och sovit en stund nu på kvällen eftersom det kommer bli sent även denna kvällen... Blev sent igår då jag hade fest. och imorgon väntar jobb som vanligt.
Men men får se hur den här kvällen slutar. Ska träffa en kille som har väldiga problem med planering och hålla vad han sagt. Men kommer han inte hit ikväll har jag blivit lovad en resa till gran canaria ;) Så vi får väl se!

Ja nu undrar ni väl varför jag vill träffa en sån kille. Men det finns helt enkelt så mycket annat som väger upp det där dåliga ;) Om han alltid skulle vara så där mot sina kompisar skulle han förmodligen inte ha några! Vilket han har så ser inte problemet i det just nu iaf..

Ska bli kul att jobba imorgon. Min ena häst har blivit så himla fin så vill rida den hela tiden :) Hoppas på att få tävla den nu till våren!



Har haft en egen hemmafru nu några dagar också! Elin följde med mig ner till skåne när jag skulle hem från jönköping (flygplatsen). Hon har varit så snäll och lagat mat, samt fixat stallet och handlat medan jag har jobbat. Sweet! :)

Gårdagen har jag inte så mycket att säga om. Om ni sett filmen "where's my car, dude?", och jag säger att jag kände igen mig lite där så kanske ni fattar :) Men galet kul iaf! (bild och filmbevis). Tyvärr inget jag tänker lägga ut här ;)

Känner mig lite förvirrad just för tillfället. Pusselbitarna vill inte riktigt läggas på rätt plats i mitt huvud. Kanske något jag kan berätta senare!

Nu ska jag gå och klä på mig håret (haha). Känner mig så ful i mitt korta hår... tur att det finns folk som offrar sitt långa hår för sånna som mig...

Where's my car, dude?

new start

dag 1- presentera dig själv

Namn? Jenny Carolina Paulsson
Född? 26 juni 1990

Längd? 170 cm
Skostorlek? 39
Piercingar? tungan och naveln. Har även 8 hål i öronen. (även haft i näsan och läppen)
Tatueringar? "What doesn't kill you makes you stronger" i nacken
Bor?
Vellinge
Utbildning? Samhäll-ekonomi
Jobb? beridare och hästskötare
Drömyrke? Något chill :P vet faktiskt inte! Men har ett jävligt kul jobb nu så=)
Plats du vill resa till? Thailand

Favoritdrink?
Passoa med apelsinläsk
Favoritmat? Något med kyckling? :)
Favoritfilm? Dude, Where's my car?
Läser just nu? bloggar? ;)
Läser helst? bloggar..
Tittar helst på? komedier
Lyssnar på? det mesta! men favoriter är bla. Rihanna, akon, david guetta, basshunter, pink, bruno mars m.m

Mest överskattade affär?

Det dyraste jag köpt? Mina dator som inte vill fungera... tror ja?
Senaste fyndet? Min nya jacka :) 70% REA. Top!
Lyxartikel? -
Värsta plagget? Manchester (stavning?)
Favoritaccessoar?

Motionerar du?
Rider plus-minus 7 hästar om dagen. thats all, men det räcker väl?
Vilket schampo använder du? Bobbys för tillfället. riktigt dåligt...
Vilken parfym använder du? CK
Vad är du rädd för? Mulios när han vill kramas
Vad finner du charmigt?

Beskriv dig själv med 3 ord?
snäll, galen och en riktig festprisse :) Tycker jag stämmer bra! eler vad säger ni?


RSS 2.0