Gissa hästen

Har varit hemma och varit sjuk två dagar nu. Imorgon MÅSTE jag till stallet. eftersom jag ska tävla i helgen är det ju bra om Eris får röra på sig lite... Och vet ni vad, anmälde mig till tävling nästa helg också, men 2 timmar för sent!! oj oj, får nog betala lite av den där tävlingen själv. suck. Tror ej de gillar att jag efteranmäler sådär ;)

Eris var iaf inte så svullen i knäet i tisdags. härligt! Ska bara få bort färgen av det där jäävla sårsprayet!!!



Så tänke jag vi skulle köra en "gissa hästen" ;) Mamma du får inte lov att kommentera! För du vet jur edan vilken häst det är. hehe

Alltså, vilken häst är det här?



Måndag

Fullspäckad helg och mycket på jobbet i veckan. Jobbar över nästan varje dag. trött trött trött.. blev även utgång både fredag och lördag trots rejäl förkylning med halsont och ont i öronen. På söndagen mådde jag dock riktigt bra och storstädade nästan hela huset. På kvällen kom öronvärken tillbaka och nu känner jag mig dålig igen :(

Men men, superbra helg. verkligen toppen att festa i Malmö!

Nästa helg är det tävling med Eris, om jag kan ta mig dit.. hon har skadat sig  och är svullen i knäet :( Var jag som var klantig.. Hon är en ganska känslig häst, och fick lite panik då jag höll armen om hennes tygel och hade en sadel på vardera armen samtidigt (dumt I know!!) Så hon började backa och halkade så hon ramlade omkull :( skrapade upp insidan av låret och slog i knölen på insidan av knäet. aj aj aaj. Dock ingen hälta och hon känns superfräsch att rida, men undrar vad veterinären säger på tävlingsplatsen?.....

OM det blir tävling blir det en start i 1,20 i Lund. funny :) Imorgon ska jag anmäla mig till Tävling i Vellinge. blir förmodligen två starter då i 1,20 och 1,25. Vi ska försöka kvala till tour of amateurs :)

Ska sätta mig ner och leta lite tävlingar till challe också. nu är det fasen dags! :)

Duktig Challe

Idag har Challe varit duktig. Hoppade en serie med galoppbommar och kombination. Första gången smet han ur serien efter första hindret, så sa Hans till mig "hade jag varit du hade jag lagt ner hinderna". Men men, ville ju bevisa hur BRA min häst är ;) och kom på det igen. Nemas problemas! Hoppade även vattenmatta. Stort hoppade han men inget stopp =)

Hans kommentar när jag var klar, "Han är trevlig den där hästen".

Fotomodellen Eris

Fint vårväder och vit häst! Var bara tvungen att fota henne lite ;) Inte ofta hon är sådär ren!











Gick ifrån en stund, och när jag kom tillbaka för att ta in henne såg hon ut såhär:



:P Tacksamt


Ett foto taget med en liiite bättre kamera..

söt



6:a i 1,15 trelleborg

Eris

Händer mycket som vanlig här nere i skåneland! En del av er läser förmodligen mammas bvlogg och får reda på lite vad som händer iaf ;) Trivs bra iaf! Till helgen kommer jag till värnamo/ljungby och hälsar på!



En liten bild jag fick av en tjej som jobbat i stallet tidigare=) visst är hon fin "min" lilla Eris?

Challe har flyttat!

Gråis ut, challe in. Nu står nämligen challe i stallet där jag jobbar! Kommer bli jätte bra tror jag. mer träning och hoppning! Red honom lite idag en stund efter han anlänt. han var jätte spänd och sådär... Ingen sa direkt vad de tyckte om honom.. Men kristina började prata om Falsterbo och sådär så tror hon tyckte han var duktig ändå ;)

Ska alltså mocka ut hans box i morgon.. räknar med 4 timmars mockning imorgon då.. shiet.

på söndag väntar TÄVLING.
årets första! Har varit och "tjuvtränat" lite på pay n jump i flyinge då jag hoppade två 1,10 med Eris. Nu ska vi till Flyinge igen, men en annan klubb. Ska hoppa 1,15 och 1,20. Hoppas hon sköter sig! Tanken är att jag ska hoppa 1,30 med henne nu i vår.. om jag är redo? Nej, men säger dom det så! inte min häst.. haha!

Ikväll blir det en liten "snabbdejt" med en kille jag aldrig träffats. han har bjudit mig på bio till nästa vecka och tänkte vi kunde ses lite först!
Han är skådis och spelar en av huvudrollerna i filmen ;) Så jag kommer se filmen innan den visas på bio! lite småhäftigt?

nehe dags att hoppa in i duschen! ciao

RSS 2.0